top of page
Latuil_Bos_Breed.jpg
Latuil_glaslogo_40.png

Over Lidy

Wil je meer weten over wijn, lijkt het je leuk om met je vrienden of familie jouw smaak te ontdekken? Neem contact (06-22698824) met me op.

Wijn is mijn hobby en ik ben de geluksvogel die van haar hobby haar werk heeft kunnen maken. Ik koop mijn wijnen in door heel Nederland, dat is een uitdagende zoektocht want ik ben altijd op zoek naar net even anders. Mijn signatuur is de persoonlijke verkoop, ik selecteer de wijn op eenieders smaak. Daarnaast kun je een selectie van mijn wijnen bij een aantal winkels kopen. Bestel je een wijntje van Lied? Dan breng ik jouw bestelling thuis op Terschelling.  

Heb je een lekkere wijn geproefd tijdens de proeverij die je graag mee naar huis neemt? Ben je nieuwsgierig naar welke wijnen je bij mij kunt kopen of zoek je een specifieke smaak voor jezelf of iemand anders? Ik vertel je er graag over!


Wijnadvies
Ik ben altijd bereikbaar voor wijnadvies. Ik vind het leukste van mijn werk om uit te zoeken welke wijn bij iemand past. Wil je graag advies over welke wijn je kunt schenken bij het diner? Of zoek je gewoon een lekker wijntje van Lied voor thuis? Bel me om te overleggen en/of  stuur me jouw gerechten of menu toe. Dan ga ik voor je op zoek!

 

Latuil_Holland1.jpg
bottom of page